Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Παρασκευή 21 Απριλίου 1967

Είναι η μέρα που τα τανκς βγήκαν στους δρόμους και η Δημοκρατία μπήκε στον... γύψο. Σε αντίθεση με τη σημερινή εποχή που η τηλεόραση είναι το πρώτο μέσο που θέλουν οι επαναστάτες και... επαναστάτες το 1967 αρκούσε απλά η κατάληψη του κτιρίου του ΟΤΕ όχι για τον σταθμό τηλεοράσεως που υπήρχε εκεί, αλλά για τις τηλεπικοινωνίες.
Τόσο το ΕΙΡ, όσο και η ΥΕΝΕΔ δεν λειτούργησαν την 21η Απριλίου ούτε την επόμενη μέρα. Οι πραξικοπηματίες προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν το ραδιόφωνο για να κάνουν γνωστά τα σχεδιά τους.

2 σχόλια:

harbalis είπε...

Πάρα πολύ ενδιαφέρον το blog σας, αν θέλετε επισκεφτείτε και το δικό μου που είναι σχετικό με το poker και λέγεται www.pokermasters.gr

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακο ωραιο υλικο και ωραια δουλεια.συνεχισε και δωσε αν εχεις και φωτογραφιες.για βιντεο ισως ειναι πολυ..ψαχνω φωτο απο μακω γεωργιαδου αν εχεις τιποτα.μονο μην μπλεκεις σε αφηγησεις καποια στερεοτυπα περι χουντας που καλλιεργησε η αριστερη δημαγωγια απο το 74.τελειως φιλικα.αν παλι αυτα ειναι αποσπασματα απο βιβλια συγγραφεων τυπου δαμπαση καρτερ κλπ.τοτε ζητω συγγνωμη εκ των προτερων.